Contenu principal

Golf Car service at Knokke Hippique

Photo

Texte

Snel en gemakkelijk van het hoofdterrein naar de stallen, van de stallen naar de stad, en weer terug naar Knokke Hippique? Het kan! De Invest Mobile golf car brengt je overal naartoe. Knokke Hippique steeft naar perfectie en wil niet zomaar een evenement organiseren, maar een ervaring creëren. Deze filosofie is te vinden in de totale organisatie.

Pubiek, toeschouwers en deelnemers kunnen nu genieten van een extra service. Samen met Invest Mobile biedt Knokke Hippique golf cars aan op het terrein. Deze zijn luxueus, functioneel en ook nog eens ecologisch. Die eigenschappen maken de electrische City-Mobiles uiterst geschikt voor een bezoek aan het stand, de shoppingstraat of uw hotel, maar ook op het terrein zelf is dit het vervoersmiddel bij uitstek. Een golf car kan tot 4 personen vervoeren.

U zal nooit zonder brandstof vallen, want de organisatoren van Knokke Hippique en Invest Mobile hebben werkelijk alles uitgedacht. Deze unieke wagens zijn elektrisch aangedreven en er zijn laadpunten voorzien op het terrein. U kunt uw City-Mobile parkeren op de Knokke-Hippique locatie, bij Invest Mobile bvba en uiteraard ook bij uw hotel.

Het is sterk aangeraden om uw City-Mobile op voorhand te boeken per mail: sales@invest-mobile.com of via +32 50 62 30 03 . 

Attachments